Açıklama
Ürün bal, Perga (polenin arılar tarafından fermente edilmiş hali olan arı ürünü), Propolis, Arı sütü
İçindekiler: Organik bal(%54), organik perga(%33), organik propolis (%12 )organik arı sütü(%1) FOLİK ASİT ve TOKOFEROL (E vitamini) KAYNAĞIDIR
Faydaları
- Bağışıklıksistemini güçlendirir.
- Gribalenfeksiyonlara karşı %100 koruyucudur.
- Hücre yenileyicidir. Mide ve bağırsak yaralarının iyileşmesinde fayda sağlar.
- Bağırsak tembelliğini yok eder. Kabızlığıyok eder.
- Hücre yenileyici özelliğinden dolayı yanık tedavisinde kullanılır.
- Yaraların iyileşmesinde hızlanma sağlar.
- Cildi gerer ve korur, ergenlik sivilcelerinikurutur.
- Zekayıçalıştırır, algılamayıgüçlendirir, hafızayıkuvvetlendirir.
- Tarçın takviyesi ile şeker hastalığınafaydalıdır.
- Prostat, karaciğer, solunum yolu iltihabları ve damar sertliğini giderir.
- Bağırsak çalıştırıcı, iç zehirlenmeleri önleyicidir.
- Aşırı yorgunluk, zayıflık, kansızlık yavaş gelişme ve erken ihtiyarlamadan korur.
- Sinir dengesini korur, sakinleştiricive dinçleştiricidir.
- Moral ve ruh sağlığına yararlıdır.
- Yüksek tansiyona ve kolestrolyüksekliğine koruyucu ve iyileştirici etki yapar.
- Kalbin kroner damarlarının tıkanmamasında faydalıdır.
- Metobolizmayı dengelediği için şişmanlık ve zayıflamada yardımcıdır.
- Saçın gelişmesinde önemli rol oynar, saç sayısını artırırve saç dökülmesini önler.
- Üstün kan yapıcı özelliği vardır. Kanı temizler ,filtre eder, alyuvar sayısını %30oranında artırır.
- Hemoglobini %15oranında yükseltir.
- Kas gücünü artırır.
- Zayıflama esnasında halsizliği önler, Enerji üretir, dinçlik kazandırır.
- Cinsel gücüartırır.
- Plonele beslenen annenin, bebeğine verdiği anne sütüdaha uzun sürer. Böylece hem bebeğin gelişimine katkı sağlar hemde bebeği hastalıklara karşı dirençi hale getirir.
Karşılaştırma
1 gr polende mevcut B5 miktarı 95 lt süt, 13 kg sığır eti ve 25 kg buğdayda ki vitamine eş değerdir. 1 gr polen tozunda bulunan B1 ve B2 vitaminleri kadar vitamin almak için 40-70 adet ekmek, 16-20 kg elma yemek gerekir. Polenler aynı ağırlıktaki dana etinden, yumurtadan ve peynirden 5-7 defa daha fazla amino asit içermektedir .(Kaynak: Caillas E,les Vertus)
İçerdiği Vitamin ve Mineraller
- Provitmain A,B (Tiamin)
- B2 (Riboflavin)
- B3 (Vitamin PP)
- B5 (Asit pentotenik)
- B6 (Pridoksin)
- B7 (Mesoinositol)
- B8 (Vitamin H, Biyotin)
- B9 (Folik Asit)
- B12 (Siano Kobalamin)
- Vitamin C,D,E
- Altınoba Bal,Perga,Propolis ve Arı Sütü Karışımı Besin Değerleri ve Mineral Analizi
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.